Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

229x bekeken
16-10-2018
Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur in Amsterdam
Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur in Amsterdam
Centraal gelegen bedrijfsruimte te huur in Amsterdam
€ 225,00
Beschrijving Nieuwe Hemweg 4C 18.5 m2
Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?
Per direct beschikbaar! De huurprijs is euro 255,15 exclusief servicekosten en BTW. Glasvezel is aanwezig en optioneel. De ruimte bevindt zich op de begane grond. De ruimte heeft geen daglicht.
De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.
De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak en extra parkeerplaatsen.
De huurprijs is excl. btw en servicekosten. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.
Is dit niet de ruimte die u zoekt, informeer dan bij Globe Centers. Misschien is er nog wel een andere ruimte beschikbaar die wel bij uw wensen past.

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.
U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.
Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Ligging
Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel/ Westrandweg (= nu open). Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt met stadsbus 22 zowel vanaf Amsterdam Centraal als ook van station Sloterdijk binnen tien minuten bij uw bestemming zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 06 53 23 49 41 of info@globecenters.nl
Lees meer op onze website:
http://www.bedrijfsruimteshuren.nl


Adverteerder
Naam:
Willem
Telefoon:
0653234941
Plaats:
Amsterdam, NH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.bedrijfsruimteshuren.nl